Author
Wiśniewska, Małgorzata
Wydawnictwo Uniwersytetu Gdańskiego
Title
Od gospodarstwa do stołu : organizacja i zarządzanie jakością oraz bezpieczeństwem produktu żywnościowego
Place of publication
Gdańsk :
Publishing house
Wydaw. Uniwersytetu Gdańskiego,
Year of publication
2005.
UDC
663/664:637:614.3:613.2:006.3/.8:658.56](438:100)"1989/..."
Object passwords
Analiza Zagrożeń i Krytycznych Punktów Kontroli (HACCP)
Additional information
Bibliogr. s. 296-304.
080
%a 663/664:637:614.3:613.2:006.3/.8:658.56](438:100)"1989/..."
100
%a Wiśniewska, Małgorzata
245
%a Od gospodarstwa do stołu :
%b organizacja i zarządzanie jakością oraz bezpieczeństwem produktu żywnościowego /
260
%a Gdańsk :
%b Wydaw. Uniwersytetu Gdańskiego,
%c 2005.
300
%a 308, [2] s. :
%b rys., wykr. ;
%c 24 cm.
504
%a Bibliogr. s. 296-304.
650
%a Analiza Zagrożeń i Krytycznych Punktów Kontroli (HACCP)
650
%a Bezpieczeństwo żywności
650
%a GHP/GMP (standard)
710
%a Wydawnictwo Uniwersytetu Gdańskiego